8 Φεβρουαρίου 2024

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο Ναύπλιο λόγω έργων

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στη συμβολή των οδών Σπ. Γιαννοπούλου - Παλαιών Πατρών Γερμανού και στη συμβολή των οδών Μαρτινίας - Ναυάρχου Κουντουριώτη την Πέμπτη 08/02/2024 μεταξύ των ωρών 08:30 π.μ έως 14:30.

Η διακοπή της κυκλοφορίας γίνεται  λόγω εργασιών αντικατάστασης της δεξαμενής του υγρού οξυγόνου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου σύμφωνα με άδεια που εκδόθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ναυπλιέων.

Οι προσωρινές άδειες για την παρεμπόδιση, εκτροπή ή διακοπή κυκλοφορίας χορηγούνται με την προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του ΚΟΚ, της κυκλοφοριακής μελέτης που έχει εγκριθεί από την αρμόδια Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων, τη σύμφωνη γνώμη της οικείας Αστυνομικής Αρχής και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου. 

Οι ιδιοκτήτες και οι χρήστες μέσων είναι συνυπεύθυνοι εξ ολοκλήρου σε περίπτωση διάθεσης των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών χωρίς άδεια διακοπής κυκλοφορίας. 

Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων ή λόγω έκτακτης ανάγκης. Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Ναυπλιέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου