6 Ιουνίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΣΟ

ΤΑΣΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ :ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΤΡΟΠΗ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ.
Χωρίς να ανεβάζει τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος τόνισε ότι τα 62 € τον τόνο που προβλέπει το σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας είναι το ποιό συμφέρον για τους πολίτες αφού η προσωρινή διαχείριση που προτείνει ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και άλλοι Δήμαρχοι δεν περιλάμβάνει το κόστος του υπολείμματος.
Ο Τάσος Χειβιδόπουλος αναφέρθηκε στο κλείσιμο των χωματερών στα Γκριμάρια και την Καραθώνα όταν θα υλοποιηθεί η ολοκληρωμένη διαχείριση της Περιφέρειας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία του με τους Δημάρχους και με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών καθώς και στην εξασφαλιση κονδυλίων από την Πετιφέρεια μέσω ΕΣΠΑ για έργα στους Δήμους η οποία και θα συνεχιστεί.
Αναφέρθηκε επίσης κσι στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε και τόνισε οτι μέσω αυτής της Εταιρείας γίνονται έργα Πολιτισμού στην Πελοπόννησο και ότι τα οικονομικά στοιχεία και η διαχείριση της είναι προσβάσιμα σε όλους και ότι ενδεχομένως κάποιο να διαφωνούν ως προς τις δράσεις που επιλέγονται να υλοποιηθούν μέσω της ΑΕ αλλά δήλωσε ότι αυτό είναι θέμα πολιτικό .
-6:01

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου