24 Μαΐου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΑΝΤΟΣ..ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ Η΄΄ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΑΝΤΟΣ.....ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ Ή ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΉΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Κατηγορηματικός εμφανίζεται ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας Γιώργος Φαράντος ,ως προς το σοβαρό θέμα, που θέτει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου , περί υποβάθμισης του ,και μετατροπής του σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου.Αντιθέτως ο αναπληρωτής Διοικητής τονίζει ότι στόχος είναι η ανάπτυξη της Μονάδας ,μίλησε για πολλές ειδικότητες που λειτουργούν στο Νοσοκομείο Ναυπλίου για χειρουργικές επεμβάσεις που γίνονται για πολλά κρεβάτια νοσηλείας αλλά και για προσλήψεις σε διοικητικό προσωπικό που συνέβαλε μάλιστα σε οικονομική τακτοποίηση της μονάδας και εξώφληση χρεών.
Συγκεκριμένα ο Γ.Φαράντος μιλάει για τις επιτυχίες του Γενικού Νοσοκομείου της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου από τον Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι σήμερα που είναι....
.1.Υποβολή Νοσηλίων Ασφαλιστικών Ταμείων ύψους 610.000 € και φαρμάκου Υψηλού κόστους 110.000€ στο πρώτο πεντάμηνο του 2017τα οποία πριν δεν υπιβάλλονταν.
2.Εξόφληση Ληξοπρόσθεσμων οφειλών ύψους 1.600.000€ στο τέλος του 2016.
3. Στελέχωση τμήματος Λογιστηρίου , λογιστηρίου Ασθενών ,Τμήματος διαχείρισης.
4. Εξασφάλιση πραγματοποίσης εφημεριών από Ορθοπεδικό.
5.Διαδικασία συμβάσεων Τροφίμων Ακάθαρτου Ιματισμού και άλλων δράσεων που είναι σε εξέλιξη.
Ο αναπληρωτής διοικητής δήλωσε ότι σίγουρα υπάρχουν κενά τα οποία διαρκώς γίνεται προσπάθεια να επιλυθούν ,και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στις προσλήψεις σε προσωπικό που έχουν εξαγγελθεί από το Αρμόδιο Υπουργείο Πανελλαδικά θα περιλαμβάνεται και η Νοσοκομειακή μονάδα Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου