10 Μαρτίου 2022

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Τετάρτη 9 Μαρτίου, υπέγραψε δύο προγραμματικές συμβάσεις και ένα συμφωνητικό έργου στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο


 Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Τετάρτη 9 Μαρτίου, υπέγραψε δύο προγραμματικές συμβάσεις και ένα συμφωνητικό έργου στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο :

α) Σύμβαση κατασκευής έργων Αντιπλημμυρικών – Καθαρισμοί ρεμάτων στην Π.Ε. Αργολίδας προϋπολογισμού 570.000 ευρώ.
β) Προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου του Δήμου Άργους Μυκηνών και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης που αφορά το έργο : Αντικατάσταση χλοοτάπητα γηπέδου Μπόρσα προϋπολογισμού 29.000 ευρώ.
γ) Προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου του Δήμου Άργους Μυκηνών και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης που αφορά το έργο : Βελτίωση της αγωνιστικής επιφάνειας γηπέδου Νέου Ηραίου προϋπολογισμού 236.000 ευρώ.
Ο περιφερειάρχης είχε και έχει συνεχή συνεργασία με τον Aντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιωάννης Μαλτέζος και τον εντεταλμένο για θέματα αθλητισμού περιφερειακό σύμβουλο Ιωαννης Μαντζουνης , για θέματα και έργα που απασχολούν το νομό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου