30 Μαΐου 2017

NIKΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΄.. Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ



ΝΊΚΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ: Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ

Δυστυχώς όσοι περιμένουν να σφυρίξει το τραίνο και πάλι στην Αργολίδα ...θα περιμένουν πολύ ..κι αν αυτό υλοποιηθεί ποτέ...
Αυτό ήταν το συμπέρασμα της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Υφυπουργός Μεταφορών και Δικτύων Νίκος Μαυραγάνης προσκεκλημένος από τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα εξ αιτίας του αιτήματος αρκετών φορέων της Αργολίδας για το θέμα της επαναλειτουργίας του τραίνου στην Αργολίδα.
Παρούσα και η πολιτευτής ΑΝΕΛ Αργολίδας Κατερίνα Μπόμπου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Κώστας Πετράκης.


Ο κ.Μαυραγάνης τόνισε ότι κανείς δεν διαφωνεί με την επαναλειτουργία του τραίνου ωστόσο θα πρέπει κάτι τέτοιο να αποτελεί βιώσιμη λύση όπως συμπληρωσε. Μαλιστα το κόστος επισκευής του δύκτίου που ανέρχεται στα 2.000.000€ θα μπορούσε να εξασφαλιστεί , όμως δεν θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και με τα κτήρια και τους Σταθμούς του Οργανισμού.Κάλεσε λοιπόν επενδυτές φορείς ιδιώτες αυτοδιοικητικούς να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για μια τέτοια επένδυση γιατί και ο διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Κώστας Πετράκης τόνισε ότι ο Οργανισμός δεν μπορεί να επιβαρυνθεί με μια τέτοια δαπάνη ...που θέλει κάθε μέρα να ταξιδεύουν πάνω από 1000 επιβάτες για να είναι βιώσιμη.
Η Διαβούλευση για τους λάτρεις του τραίνου είναι ανοιχτή όπως και η αναζήτηση επενδυτή .....για αυτό το ενχείρημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου