6 Μαρτίου 2017

Santa Run 2016 | 76.000 ευρώ έδωσαν… ανάσα σε τέσσερα ιδρύματα των Χανίων!


Σήμερα στις 7 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, εκδήλωση κατά την οποία έγινε ενημέρωση για τα αποτελέσματα του 6ου – Χανιά 2016.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το φετινό Santa Run αποδόθηκαν σε τέσσερα σωματεία της πόλης μας που στηρίζουν παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας: στην ΕΛΕΠΑΠ, το ΚΗΦΑΑΜΕΑ, το ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και τον «Ορίζοντα».



Παρουσία του Δημάρχου Χανίων, του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, του Περιφερειακού Συμβούλου Παναγιώτη Σημαντηράκη και εκπροσώπων φορέων, τα προεδρεία των τεσσάρων σωματείων μίλησαν με τα πιο θερμά λόγια για το θεσμό του Santa Run και παρέλαβαν τις επιταγές τους σε κλίμα αισιοδοξίας καθώς τα φετινά ποσά κρίθηκαν παραπάνω από ικανοποιητικά και χαρακτηρίστηκαν σαν σημαντική οικονομική ανάσα για να συνεχίσουν το έργο τους.

Η Υπεύθυνη του Παραρτήματος ΕΛΕΠΑΠ Χανίων Μάγκυ Αρσενίδη Μανουσέλη δέχτηκε με χαρά τη σημαντική βοήθεια και προέτρεψε τον κόσμο των Χανίων να συνεχίσει να γεμίζει τους δρόμους της πόλης με αλληλεγγύη, κέφι και αισιοδοξία.



Η Υπεύθυνη λειτουργίας του ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» Ελένη Χουδαλάκη, τόνισε από την πλευρά της ότι τα συγκεκριμένα χρήματα είναι μια πολύ μεγάλη ανάσα που καλύπτει βασικές λειτουργικές ανάγκες για την επιβίωση του ιδρύματος.



Η πρόεδρος του ΚΗΦΑΑΜΕΑ από την πλευρά της, μίλησε με μεγάλη χαρά για το πραγματικά μεγάλο φετινό ποσό, καθώς τα 19,000 ευρώ θα αποτελέσουν ένα σπουδαίο βήμα για το κτίριο του ιδρύματος που ήδη έχει ξεκινήσει. Επεσήμανε επίσης πως το περσινό αντίστοιχο ποσό διατέθηκε για την αγορά καινούργιου λεωφορείου για τα παιδιά του ΚΗΦΑΑΜΕΑ αλλά και ότι όλες οι προσπάθειές τους βασίζονται στον κόσμο τον οποίο και υπερευχαριστούν καθώς… φως από πουθενά αλλού δεν βλέπουν!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου