31 Μαρτίου 2017

;'ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ



"ΧΑΜΟΣ" ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Είναι γνωστό ότι η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας προκήρυξε εκλογές για τις 24 Απριλίου.Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν πολύ καλά ότι γίνονται ζυμώσεις σε εκλογικές αναμετρήσεις αλλά εδώ γίνεται,επιτρέψτε μου την έκφραση "ΧΑΜΟΣ".
Την διεκδίκηση της Διοίκησης την έχει από την μία ο Βασίλης Σιδέρης και από την άλλη ο Γιάννης Ματζούνης.Φυσικά ο κάθε ένας εκ των δύο έχει τους υποστηρικτές του τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλαδικό Επίπεδο με ηχηρά ονόματα όπως Σαββίδης Μαρινάκης και όχι μόνο. Ο Κάθε ένσς από τους υποψηφίους προσπαθεί να αποκτήσει τους δικούς του συμμάχους σε επίπεδο σωματείων της Αργολίδας ενώ έχουμε και πολιτικές παρεμβάσεις σε επίπεδο στήριξης και δημιουργίας κλίματος.Όμως από ότι μαθαίνω υπάρχουν και σκληρά τηλεφωνήματα σε προσωπικό επίπεδο ανάμεσα στις δύο πλευρές ενώ αρκετά σωματεία έχουν αρχίσει και τάσσοντσι με την μία ή την άλλη πλευρά.Όλα αυτά με άρωμα πιλιτικών σκοπιμοτήτων και φυσικά χρήματος που ως γνωστόν στο συγκεκριμένο σπορ ρέει άφθονο..
Μέχρι τις 24 Απριλίου θα γίνουν πολλά...τ αποτέλεσμα του ισχυρότερου θα φανεί στην κάλπη.Όμως σας ενημερώνω επειδή έχω μιλήσει με υποστηριχτές και τον δύο πλευρών όλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα για τον δικό τους υποψήφιο.


Τώρα τι κερδίζουν οι παίκτες τα τοπικά σωματεία και το ποδόσφαιρο από όλο αυτό?τι να πω? Αυτά για όδους ασχολούνται λιγότερο με το τοπικό ποδόσφαιρο... γιατί όσοι είναι εντός ....τα γνωρίζουν κσι τα ζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου