23 Νοεμβρίου 2022

''ΒΟΜΒΑ'' ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΚΛΙΑΜΗ : ''ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ''ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ'' ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ''

 


''Βόμβα'' η ανακοίνωση του Δημητρίου Σκλιάμη που λάβαμε πριν από λίγο με μήνυμα στην σελίδα μας. 

Ο επιχειρηματίας μοτοποδηλάτων Δημήτριος Σκλιάμης σε μήνυμα του στην σελίδα μας maxhtika nea, αναφέρει ότι ουδέποτε έδωσε την έγκριση του για να ανακοινωθεί από κανένα συνδυασμό και ότι κακώς βρίσκεται το όνομα του στις υποψηφιότητες της παράταξης που διεκδικεί τον Δήμο Άργους Μυκηνών ''Συμφωνία Δημιουργίας''.

    Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας επιβεβαίωσε τα όσα έγραψε και ζήτησε να κοινοποιήσουμε την παρακάτω δήλωση του.


''Εγώ ο Δημήτριος Σκλιάμης Ουδέποτε συναίνεσα να ενταχθεί το όνομα μου σε ψηφοδέλτιο παράταξης ''Συμφωνία Δημιουργίας'' ,αλλά ούτε και επιθυμώ να στηρίξω με τον οποιοδήποτε τρόπο την δημιουργία αυτής.

Δημήτριος Σκλιάμης''


Η παραπάνω ανακοίνωση δημιουργεί σοβαρό θέμα στην παράταξη των 4 όπως αναφέρεται στα πολιτικά στέκια και δεν είναι λίγοι αυτοί που αναμένουν εξηγήσεις για αυτό το ζήτημα που δημιουργεί αμφιβολίες και συζητήσεις.

Εν αναμονή λοιπόν των εξηγήσεων τόσο απέναντι στον κ.Σκλιάμη, όσο και στην τοπική κοινωνία του Άργους από την παράταξη ''Συμφωνία Δημιουργίας''.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου