18 Νοεμβρίου 2022

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Πελοπόννησος ΕΧΡΟ 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
18:00 - 19:00 Τελετή Εγκαινίων 
19:00 - 20:00 Ο Chef Τάσος Τόλης αναλαμβάνει το ρόλο του οικοδεσπότη στο Masterclass 
Γαστρονομίας και έρχεται να μοιραστεί μαζί μας τις πολύτιμες γνώσεις του, 
αναδεικνύοντας την Πελοποννησιακή Γαστρονομία και καταλήγοντας σε γρήγορες 
και νόστιμες γευστικές προτάσεις με συνέργειες εξειδικευμένων ανθρώπων της 
Γαστρονομίας!
Καλωσόρισμα επισκεπτών με τοπικά παραδοσιακά κεράσματα από τους :
• Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου 
• Πολιτιστικός Εξωραϊστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Κάντιας 
• Προοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Μαλαντρενίου 
• Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Καρυάς «Το Αρτεμίσιο»
20:00 - 22:00 Παρουσίαση Μενού – Γευσιγνωσία στη φιλοσοφία του προγράμματος 
«Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας από το Chef Τάσο Τόλη
18:00 - 22:00 Έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Χάρις Τσεκούρα αφιερωμένη στο πορτο-
κάλι με τίτλο "Το ειδικό βάρος της Πορτοκαλιάς"
ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
16:00 - 18:00 Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος 
«Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές 
και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης του 
ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ Κορίνθου
18:00 - 19:00 Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό 
και Εξωραϊστικό Σύλλογο Καρυάς «Το Αρτεμίσιο»
19:00 - 20:00 Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Προοδευτικό 
Μορφωτικό Σύλλογο Μαλαντρενίου
20:00 - 21:00 Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό 
Σύλλογο Δρεπάνου
21:00 - 22:00 Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος 
«Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές 
και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της 
ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 
16:00 - 22:00 Έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Χάρις Τσεκούρα αφιερωμένη στο πορτοκάλιΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
16:00 - 17:00 Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος 
«Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές 
και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της 
ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 
17:00 - 18:00 Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό και 
Εξωραϊστικό Σύλλογο Καρυάς «Το Αρτεμίσιο»
18:00 - 19:00 Παρουσίαση και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο 
Κιβερίου «ΓΕΝΕΣΙΟΝ»
19:00 - 20:00 «Βιωσιμότητα - Σπατάλη Τροφίμων» & ζωντανή μαγειρική με τοπικά προϊό-
ντα από τον Executive Chef και Συγγραφέα Αλέξανδρο Παπανδρέου
20:00 - 21:00 Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Προοδευτικό 
Μορφωτικό Σύλλογο Μαλαντρενίου
21:00 - 22:00 Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό 
Σύλλογο Δρεπάνου
16:00 - 22:00 Έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Χάρις Τσεκούρα αφιερωμένη στο πορτο-
κάλι με τίτλο "Το ειδικό βάρος της Πορτοκαλιάς"
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
10:30 - 12:00 Πελοποννησιακό Πρωινό από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής 
Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και 
το Chef Τάσο Τόλη
12:00 - 15:00 «Η αξία της συνεργασίας και της προσφοράς στη γαστρονομία και την Κοι-
νωνία» & Συνταγές με τοπικά προϊόντα από το Chef Ιάκωβο Απέργη
«Οι τύποι της μπίρας και η σημασία της στην σύγχρονη εστίαση» από το 
Σύμβουλο μπίρας Πολ Εμμανουηλίδη
«Η σημασία των τοπικών προϊόντων στην εστίαση και τον τουρισμό» από 
το Σύμβουλο Γαστρονομικού Marketing κ.Χάρη Τζαννή
Ζωντανή Μαγειρική από τους Ιάκωβο Απέργη, Πολ Εμμανουηλίδη και Χάρη 
Τζαννή
15:30 - 17:30 Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος 
«Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές 
και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της 
ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 
18:00 Ημερίδα από την Ομοσπονδία & Εμπορικό Σύλλογο Άργους με θέμα:
Η ακρίβεια και πως επηρεάζει το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα και 
πως μπορεί να ανασχεθεί, από τον Πρόεδρο ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτών) 
κ. Γεώργιο Λεχουρίτη
18:00 - 19:00 Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρεπάνου .

 ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
10.30 - 12.00
Πελοποννησιακό Πρωινό από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και το Chef Τάσο Τόλη

12.00 - 15.00
«Η αξία της συνεργασίας και της προσφοράς στη γαστρονομία και την Κοινωνία» & Συνταγές με τοπικά προϊόντα από το Chef Ιάκωβο Απέργη

«Οι τύποι της μπίρας και η σημασία της στην σύγχρονη εστίαση από το Σύμβουλο μπίρας Πολ Εμμανουηλίδη

«Η σημασία των τοπικών προϊόντων στην εστίαση και τον τουρισμό» από το Σύμβουλο Γαστρονομικού Marketing κο Χάρη Τζαννή

Ζωντανή Μαγειρική από τους Ιάκωβο Απέργη, Πολ Εμμανουηλίδη και Χάρη Τζαννή

15.30 - 17.30
Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 

18.00 
Ημερίδα από την Ομοσπονδία & Εμπορικό Σύλλογο Άργους με θέμα:
Η ακρίβεια και πως επηρεάζει το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα και πως μπορεί να ανασχεθεί, από τον Πρόεδρο ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτών) κ. Γεώργιο Λεχουρίτη.

18.00 - 19.00
Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Κάντιας

19.00 - 21.00
Ζωντανή Μαγειρική από το Chef του 3Sixty Grill Dining κο Νίκο Κουκουβά

21.30
Συναυλία με το μουσικό συγκρότημα «Passepartout Band».





 ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
10.30 - 12.00
Πελοποννησιακό Πρωινό από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και το Chef Τάσο Τόλη

11.00 
Ημερίδα από την Π.Ο.Ε.Ε. - Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας.

12.00 - 13.00
Ζωντανή Μαγειρική από τη Chef και Συγγραφέα Μαίρη Παναγάκου στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας

13.00 - 15.00
Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον
Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Κίου - Μικρασιατικά

15.00 - 18.00
Παρουσίαση του νέου καινότομου προγράμματος πάχυνσης Αρνιών βαρέως τύπου από την επιχείρηση Δενέζης Α.Ε. - Denezis Meat σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών 
Ζωντανή Μαγειρική - Γευσιγνωσία και Αξιολόγηση των καινοτόμων προϊόντων κρέατος της επιχείρησης Δενέζης Α.Ε. - Denezis Meat από το Chef της Προεδρίας της Δημοκρατίας κο Βασίλειο Μπέκα

18.00 - 19.00
Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λάλουκα «Η ΑΜΥΜΩΝΗ»

18.30
Μουσική Εκδήλωση με τα σύνολα πνευστών και εγχόρδων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας υπό την επιμέλεια καθηγητών κ.κ. Μαρίνη Σπύρου, Παπαδημητρίου Γιάννη, Συρράκου Ντίνου, Τετώρου Μιχάλη, Χατζημπαλάση Γεωργίας.

19.00 - 22.00
Παρουσίαση του Κοκτέιλ Αργολίδας από τον bartender του Café Rosso στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας
Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ζωντανή μαγειρική από το Royal Catering

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου