29 Νοεμβρίου 2021

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΗΤΑΝ η 9η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ


Πραγματικά ξεχωριστή ήταν η φετινή 9η γιορτή της Ελιάς και του Λαδιού τόσο σε οργάνωση όσο και σε συμμετοχή και περιελάμβανε τα πάντα. Ομιλίες ,γεύσεις από υπέροχα τοπικά εδέσματα φτιαγμένα από ντόπιους επαγγελματίες και φορείς με βάση το ΠΟΠ ελαιόλαδο της Ερμιονίδας ,μοναδικές συνθέσεις που μαγνήτιζαν τα βλέμματα ,μυρωδιές και σκευάσματα από σεφ ,μουσική και παραδοσιακά τραγούδια και πάνω από όλα κέφι και γιορτινή διάθεση.

Μια ατμόσφαιρα που μας έλλειψε τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας ,όμως όλα ήταν λαμπερά σήμερα στην κεντρική πλατεία του Κρανιδίου.Χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος ,ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας,ο Περιφερειάκος Σύμβουλος Τάσος Γανώσης ενώ ο Επιχειρηματίας του χώρου και γεωπόνος Ευάγγελος Δημάκης μίλησε για τους τρόπους που θα οργανωθούν καλύτερα όλοι για να αποκτήσει το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο την τιμή που του αξίζει στην παγκόσμια αγορά.
Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι , μέλη του Δημοτικού συμβουλίου επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων ,πρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πολλοί δημότες που ευχαριστήθηκαν την μοναδική γιορτή του ευλογημένου καρπού. Τα εκθέματα ήταν όμορφα και οι γεύσεις ξεχωριστές. Μια πραγματική γιορτή για ένα προϊόν στυλοβάτη στην τοπική οικονομία!!!

\                  








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου