17 Μαρτίου 2018

Βρέθηκαν οι δύο αδελφές που είχαν φύγει από το σπίτι τους στο Δήλεσι, Δήλωσαν ότι βρίσκονται στο Ναύπλιο μαζί με ενήλικο φίλο τουςΒρεθηκαν μετά από 5 μέρες αγωνίας οι δύο αδελφές που είχαν φύγει από το σπίτι τους στο Δήλεσι.

Όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, τα δύο κορίτσια, η Ντενίσα και η Εμμανουέλα μετά την επικοινωνία που είχαν με την οργάνωση και την υποστήριξη που δέχθηκαν, πείστηκαν να έρθουν σε επαφή με την Αστυνομία προκειμένου να πουν πού βρίσκονται.

Τόσο η 17χρονη Ντενίσα όσο και η 16χρονη Εμμανουέλα είναι καλά στην υγεία τους.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Η αναζήτηση της Ντενίσα Ντ., 17 ετών και της Εμμανουέλας Ντ., 16 ετών, έληξε σήμερα το πρωί, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Η Ντενίσα Ντ. και η Εμμανουέλα Ντ. βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Κατόπιν επικοινωνίας που είχαν τα δύο κορίτσια μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τη στήριξη που λάβανε, δημιουργήθηκε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, το οποίο οδήγησε στη διασύνδεσή τους με τις Αστυνομικές Αρχές και στην εύρεσή τους.


«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ντενίσα Ντ. και στην Εμμανουέλα ΝΤ. και στην οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».

Γιατί δεν θέλουν να επιστρέψουν

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr τα κορίτσια επικοινώνησαν χθες το απόγευμα μέσω της γραμμής «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας και έπειτα με τον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας.

Δήλωσαν ότι βρίσκονται στο Ναύπλιο μαζί με ενήλικο φίλο τους, ανιψιό της ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά, και ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Από την Αστυνομία τους ζητήθηκε να πάνε στο Α.Τ. Ναυπλίου, οι ίδιες όμως αρνήθηκαν και ζήτησαν από τους αστυνομικούς να τις παραλάβουν έξω από γνωστό κατάστημα της περιοχής. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από Βοιωτία και Αργολίδα.

Ο νεαρός φίλος τους ήταν μαζί τους, σύμφωνα με πληροφορίες, με σκοπό να τις βοηθήσει και να τις πείσει να επιστρέψουν. Οι δύο αδελφές κατήγγειλαν στις Αρχές ενδοικογενειακή βία και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων. Για την ώρα δεν έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους καθώς δεν το επιθυμούν και κρατούνται σε ασφαλές μέρος.

Υπενθυμίζεται οτι τα δύο κορίτσια εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους την περασμένη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου