2 Μαρτίου 2017

Ανδριανός Δήμας( Μπακέτος). 20-30 άτομα καθημερινά ήταν στο γραφείο μου


Ανδριανός Δήμας( Μπακέτος). 20-30 άτομα καθημερινά ήταν στο γραφείο μου για μια δήλωση που ταρακούνησε τα νερά το 2014.Όπως όλα έδειχναν ο Μπακέτος στήριξε δυνατά το έργο του Κωστούρου και μάλιστα από την πρώτη στιγμή.Τι ήταν αυτό που δεν άρεσε?
Μήπως υπήρξε σκοπιμότητα?μήπως μίσος?μήπως καπρίτσιο?

Τι τελικά ήταν αυτό που ανάγκασε τον Κωστούρο να προχωρήσει στην διαγραφή του Ανδριανού Δήμα?Το μέλλον?


Το σίγουρο πάντως είναι ότι έχει χαθεί η επικοινωνία με μεγάλο κομμάτι του Δήμου, με απλούς ανθρώπους της καθημερινής ζωής.
Πολλοί είναι αυτοί που θα διαβάσουν αυτή την ανάρτηση και θα αναρωτηθούν..Γιατί έγιναν από δυό χωριά χωριάτες στον Συνδιασμό?


Μήπως τελικά αυτοί που έμπαιναν από την διπλάνή πόρτα έσπρωχναν αυτούς που ήταν μέσα.?Σοβαροί προβληματισμοί και ερωτηματικά που όσο και να προσπαθεί κάποιος να βρει το αντίβαρο δεν θα τα καταφέρει.Ο κ.Κωστούρος με λιγοστούς επιθετικούς δημοτικούς Συμβούλους όπως για παράδειγμα ο κ. Ρούτουλας ο κ. Καχριμάμης προσπαθεί να ανακτήσει δύναμη για την επόμενη μέρα.

Από την άλλη πλευρά με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση και η ανακοίνωση της ομάδας που θα κληθεί να αγωνιστεί στις επόμενες εκλογές.
Προς το παρών ο Μαραθώνιος είναι η πρώτη προτεραιότητα του Δήμου....."όλα τα λεφτά...που λέει και ο λαός..".ώστε να υπάρχουν τα απαραίτητα για τον μεγάλο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου